Söker ni efter massage i trakterna kring Gråbo?

Söker ni efter massage i trakterna kring Gråbo?

Är det något jag blir glad över så är det när jag blir en inspirationskälla till andra människor. Jag har så många bra tips och råd som jag vill dela med mig av. Det finns en gemensam nämnare för allt jag skriver om här på bloggen, och det är att allt jag skriver om är sådant som är bra och ökar vårt välbefinnande. Det finns speciellt en sak som slår allting annat, det är massage! Jag ska tipsa er om ett företag som vänder sig till dem som önskar massage i Gråbo eller Lerum. Massageinstitutet som jag talar om och som jag själv gått till flera gånger heter Fridas massage & hälsa. 

 

Frida Björk heter kvinnan som äger och driver det här företaget. Hon är diplomerad massör, som erbjuder hel- och halvkroppsmassage. Hon är certifierad i Aroma Touch Technique. Om ni söker efter massage i Gråbo eller Lerum är Fridas massage & hälsa det perfekta företaget att gå till. Jag har själv haft svåra problem med ont i nacke och rygg, och så effektivt som denna massage fungerat finns det inte en enda värktablett som haft lika värkreducerande effekt, som just denna massage. Ibland kan det också bara vara skönt att få en behandling i massage för att klara av att hantera livet när det är som stressigast. Ni som känner att ni är intresserade av att gå massage kan boka en tid direkt via hemsidan. Givetvis kan ni både ringa eller mejla om ni har någon fråga relaterat till dessa behandlingar inom massage för oss i Lerum och Gråbo. Nu ser jag att det håller på att bli kväll. Jag tappar alldeles tidsbegreppet när jag skriver blogginlägg till alla mina underbara läsare. Det är dags för mig att säga hejdå! 


Kommentarer är stängda.