Rå om dig själv med massage nära Boxholm

Rå om dig själv med massage nära Boxholm

Hej på er alla härliga följare!

Att bo på en liten ort som Boxholm har både fördelar och nackdelar, men för det mesta trivs jag väldigt bra. Dock är det inte så lätt om man ska hitta en duktig massör och som dessutom är ledig och kan ta emot en med kort varsel. Som tur är har jag hittat en i Tranås som jag fått massage av och jag är så nöjd. Jag kände att spänningarna jag haft i nacke, axlar och rygg plötsligt blev väldigt mycket värre så jag insåg att jag nog behövde boka en tid för massage. Jag satte mig för att söka på en massör här i kring och då hittade jag Annelies Puls och paus som kunde ta emot mig samma eftermiddag, vilken tur!

Hon hjälpte mig att släppa på en hel massa blockeringar och lösa upp mycket av det spända. Dock hade jag nu gått med det så länge att det inte räcker med en gång för att kunna hjälpa allt av det. Det lindrade och jag mår mycket bättre, men har man gått med besvär under en lång tid så kan man ju inte räkna med en mirakelkur som löser allt på ett ögonblick. Jag jobbar inom kommunen i Boxholm så jag kan ju som tur är använda mitt friskvårdsbidrag för massage och det är jag väldigt tacksam för. Jag bokade en tid för återbesök redan nästa vecka igen så att jag får hjälp att komma tillrätta med den här värken och besvären. Så egentligen vill jag tipsa om två saker.

?Nummer ett är att om du går med värk eller så i kroppen så boka dig för en behandling innan det går för lång tid för då blir det också svårare att komma tillrätta med det. Nummer två är att om du bor i närheten av Tranås så boka dig gärna för massage hos Anneli. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.