Kostrådgivning som fungerar

Kostrådgivning som fungerar

GGod morgon! Hoppas ni har vaknat och fått en bra start på dagen. Jag tänkte börja den här måndagen med ett inlägg som ska handla om företaget Åsas hälsa och träning som hjälpt mig med kostrådgivning i Örnsköldsvik. 

Jag lever ganska stressigt liv och har slarvat med maten. Alltför många luncher har jag ätit på snabbmatsrestauranger och på ett halvår gick jag upp över tio kilo i vikt och behövde ta tag i situationen. Anledningen till att jag vände mig till Åsas hälsa och träning är för att en nära vän hade fått bra hjälp och jag kunde se hur glad min vän var och hon hade fått en helt annan utstrålning efter att ha gått ner i vikt. Redan under mitt första besök hos Åsas hälsa och träning blev jag bra omhändertagen, fick svara på en del frågor och där och då började min viktresa. Jag har hela tiden fått en bra bemötande och med hjälp av denna kostrådgivning i Örnsköldsvik börjar jag närma mig mitt mål. Nu äter jag hälsosamt och jag slarvar inte med måltiderna. Att äta regelbundet är otroligt viktigt för mig, blir jag hungrig finns risken att jag stoppar i mig en chokladkaka eller något annat onyttigt så att äta frukost. Lunch och middag och ett par nyttiga mellanmål varje dag gör att jag aldrig behöver vara hungrig samtidigt som jag stadigt går ner i vikt. Jag kan verkligen rekommendera er i Örnsköldsvik som behöver kostrådgivning att ni hör av er till Åsas hälsa och träning. Det är inte fel att använda sig av den hjälp som finns att få, för annars blir det lätt att man tänker att man borde göra en förändring utan att man kommer till skott. 

 


Kommentarer är stängda.