Jag gör många loppisfynd

Jag gör många loppisfynd

Att hitta någon riktigt bra Åmål loppis är det fler och fler personer som senare tid har sagt sig vara intresserade av, och då de vet att jag aldrig köper nytt utan bara begagnat så är det till mig folk vänder sig till oavsett om de vill få tips på någon loppis i allmänhet eller någon Åmål loppis i synnerhet. Jag är så glad över att så många av mina kära läsare på den här bloggen har förstått vikten av att bidra till en mer hållbar planet genom att bojkotta den här köphysterin som går ut på att hela tiden köpa nya saker. Det har blivit en livsstil för mig att handla på loppis och det gör ju också att jag kan göra mina inköp mycket billigare än om jag istället hade valt att köpa nya saker. Jag ska idag tipsa er om en otroligt fin Åmål loppis som heter Vassvikens Gammalt & Nytt.  

Det här är så betydligt mycket mer än bara en Åmål loppis, det är en loppis som reser runt till olika städer för att så många som möjligt ska kunna handla av dem. Det här företaget har en fast butik i Ånimskog men som en fin service till sina kunder så reser denna loppis runt, så det är i allra högsta lika mycket en loppis här i Åmål som det är en loppis i Bengsfors, Ed, Mellerud och Karlstad med omnejder, för det är till dessa orter som den här loppisen regelbundet kommer på besök. Det finns saker från de flesta tidsepoker i historien att köpa på denna Åmål loppis med omnejd så oavsett vilken din stil är så tror jag att du kommer att hitta någonting utifrån dina önskemål och behov. 


Kommentarer är stängda.