Eva Kalderon AB

Eva Kalderon AB

Godmorgon, godmorgon alla mina fina och fantastiska läsare! Jag är så glad för att ni valt att komma in hit till bloggen denna morgon också, och jag hoppas att ni kommer tycka om de inlägg jag har tänkt skriva idag. Jag tror att jag har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu här nere i Klippan och det har gjort att jag har känt mig stressad. Jag har börjat med något så bra som en kurs i yoga här i Klippan och det har hjälpt mig att komma tillrätta med problemet. Det är på ett företag som heter Eva Kalderon AB som jag har börjat med denna yoga.  

 

Jag är så glad att jag har upptäckt hur bra det här med yoga fungerar, och därför väljer jag att skriva ett litet inlägg på bloggen om det här, så att även ni kanske blir intresserade av att börja med yoga i Klippan. Jag känner mig väldigt glad över att jag började med yoga och att jag valt att vända mig till Eva Kalderon AB! Det har varit så otroligt berikande och ger näring till både kropp och själ eftersom yogan frigör ämnen i kroppen som är avslappnande och får mig att må bra. Detta önskar jag att många fler än jag skulle få uppleva. Jag hoppas därför få hjälpa er som har ett behov av att stressa ner och gå ner i varv, genom att berätta om att detta finns. Jag är av den uppfattningen att även du skulle ha nytta av att börja på yoga. Det finns så många olika kurser inom yoga här i Klippan att välja på så helt säkert finns det en inriktning som passar bra även för dig, oavsett om du hållit på med detta tidigare, eller är nybörjare. 

 


Kommentarer är stängda.