En fantastisk bröllopsfrisyr

En fantastisk bröllopsfrisyr

Det var ett fantastiskt bröllop och det ska bli ett litet inlägg om en sak som hade med bröllopet att göra. Jag riktigt hoppas att jag genom det här inlägget ska kunna inspirera er som ska gifta er att skaffa en riktigt fin festfrisyr. Det enda tråkiga med bröllopet var att vi inte kunde bjuda in så många som vi velat och det har ju att göra med den här pandemin. Men det blev ändå ett bröllop att minnas och för att bli Gotlands vackraste brud gick jag till en frisör i Visby och fick en frisyr som blev som kronan på verket, nämligen en tjusig och elegant frisyr och håret är verkligen a och o en sådan dag som bröllopsdagen. Jag gick till Salong Engla och det gjorde jag av en anledning. Jag har nämligen varit en trogen och lojal kund till dem under en längre tid och eftersom jag alltid har fått en så bra frisyr efter att jag varit där kändes det som ett självklart alternativ att gå dit för att få bli fin i håret inför bröllopet. Nu kan det väl hända att ni som läser det här inlägget inte planerar att gifta er, men hur det än är med den saken så kommer ni väl i alla fall att behöva klippa er eller få gjort någon annan hårbehandling. Är det dessutom så att ni bor eller befinner er på Gotland då vill jag å det varmaste rekommendera er att gå till just denna frisör i Visby för det är verkligen en frisör som har det rätta handlaget och den rätta blicken för att kunna trolla fram de allra vackraste frisyrer både på blivande brudar men även till alla dem som vill ha en något mer vardaglig frisyr. 


Kommentarer är stängda.