Det är viktigt att vårda fötterna

Det är viktigt att vårda fötterna

God eftermiddag, god eftermiddag och varmt välkomna till bloggen och till ett inlägg som kommer att handla om fotvård. Jag bor i Båstad och i mina inlägg håller jag er uppdaterade på det mesta jag tar för mig för här i Båstad med omnejd, och att jag nu har funnit ett företag som var bra att vända sig till när jag behövde fotvård i Båstad gör att jag skriver ett inlägg om just detta på bloggen idag. 

Jag har under en längre period haft problem med torra hälar och så talade en bekant till mig om att hon hade gått till Majas Fotvård och hon tyckte att det vore en bra idé om även jag tog mig iväg till denna fotvård i Båstad, och eftersom jag verkligen behövde fotvård så bokade jag en tid så fort jag fick reda på att det här företaget fanns. Majas Fotvård ligger i Björkhagen i Skåne vilket innebär att alla som behöver fotvård i Båstad eller Ängelholm eller på andra orter i närheten av Björkhagen skulle ha nytta av att komma till Majas Fotvård. Det här med fotvård gjorde underverk och mirakel med fötterna och det var något jag så väl behövde. Jag fick ett både trevligt och professionellt bemötande när jag kom till Majas Fotvård och det gör mig alltid lika glad när företag har en så bra kundservice eftersom bemötande och kundservice även det är en rätt så stor del i ett företags arbete. Jag hoppas att ni alla ska slippa problem med era fötter i fortsättningen och ett bra första steg att göra för att hålla sina fötter i ett bra skick är givetvis att ta sig till denna fotvård i närheten av Båstad. 


Kommentarer är stängda.